Theoriecurcus Rotterdam 1 dag - Demo Opleidingen | Rotterdam

VOLG IN 1 DAG JE AUTO THEORIECURSUS IN ROTTERDAM

Heb jij al zin om je kersverse auto door Rotterdam en omgeving te rijden? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Je theorie kan daarbij een struikelblok zijn, zeker wanneer je praktijkgericht bent of weinig tijd hebt om met je neus in je theorieboek te zitten. Gelukkig heeft Demo Opleidingen daar een oplossing voor bedacht. Wij bieden een auto theoriecursus aan in Rotterdam waarbij je in 1 dag alles leert wat je moet weten. Dat scheelt jou tijd én het levert je rendement op. Als die theorie in de pocket is, hoef je immers alleen nog je praktijkexamen te halen. Maar liefst 95% van de cursisten slaagt dankzij onze cursus in één keer voor hun theorie.

Kosten auto theoriecursus in Rotterdam

Wil jij je theorie halen in Rotterdam en heb je geen zin of tijd om daar moeite in te steken? Dan is de auto theoriecursus van 1 dag dé uitkomst. Niet alleen omdat het je in zo’n korte tijd klaarstoomt voor het theorie-examen, maar ook omdat er vrijwel elke dag meerdere mogelijkheden zijn om theorielessen te volgen. Je kunt dus meteen terecht en komt niet op een wachtlijst terecht. Het tarief voor de auto theoriecursus is ook nog eens heel aantrekkelijk: slechts €49,-!

Wil jij je theorie halen met onze auto theoriecursus in Rotterdam?

De auto theoriecursus van 1 dag vindt klassikaal plaats en is een versnelde versie van de andere theoriepakketten die wij aanbieden. Het hangt helemaal van jou af of je je theorie in 1 dag, 3 dagen, 2 weken of 1 maand wilt oefenen. Bij Demo Opleidingen bepaal je namelijk je eigen tempo. Let op: bij niet alle pakketten zit het theorie-examen inbegrepen. Ben je benieuwd naar welk pakket het beste bij jou past? Bekijk dan ons aanbod.

Vind jij een theoriecursus niet nodig, maar kun je wel een losse theorieles gebruiken om je kennis nog wat op te frissen? Dan ben je al klaar voor slechts €29,-. Ook je praktijk halen bij DEMO Opleidingen? Bekijk dan onze opleidingspakketten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

WAAROM DEMO OPLEIDINGEN?

  • De beste allround rijschool van Nederland!
  • Up-to-date van de laatste kennis en ontwikkelingen in het verkeer.
  • Begeleiding op jouw tempo.
  • Goed oefenen met echte CBR examens. Dus het komt goed!

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN!

Weet jij al welk theoriepakket je wilt? Schrijf je dan hiernaast in en begin zo snel mogelijk met het leren van je theorie-examen!

Meer informatie?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en informeren je over een eventuele GRATIS proefles.

9 mensen hebben zich aangemeld

Zojuist