Professioneel - Demo Opleidingen | Rotterdam

PROFESSIONEEL

Bij Demo Opleidingen vinden we het ontzettend belangrijk dat jij in één keer slaagt. Dat kan alleen met ervaren en gertificeerde rijinstructeurs en vakdocenten die jou goed voorbereiden. Bij Demo Opleidingen krijg je les van de beste! Wij eisen dat onze rijinstructeurs en vakdocenten continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het verkeer.

Wij geven klassikale theorielessen. Klassikaal theorielessen volgen is leuk, gezellig, interactief en je kunt leren van je medeleerlingen. Als jij individueel extra aandacht nodig hebt dan staan de docenten voor je klaar.

Ook voor de praktijkopleidingen nemen onze rijinstructeurs de tijd voor je. Jij bepaalt je eigen tempo. Al snap je het na 100 keer nog niet, we blijven het uitleggen en nemen de tijd voor je. Iedereen heeft moeten leren rijden en dat snappen wij als geen ander.

Iedereen is welkom, van jong tot oud. Wij proberen jou altijd op je gemak te stellen. Theorielessen en praktijkopleidingen volgen bij Demo opleidingen in leuk, maar vooral professioneel.

WAAROM DEMO OPLEIDINGEN?

  • De beste allround rijschool van Nederland!

  • Up-to-date van de laatste kennis en ontwikkelingen in het verkeer.

  • Begeleiding op jouw tempo.

  • Goed oefenen met echte CBR examens. Dus het komt goed!

7 mensen hebben zich aangemeld

Zojuist